Ники Кънчев се разведе с Биг Брадър

Четвъртото издание на риалити шоуто стартира през септември
29 май 2008 19:41,
73
Ники Кънчев се разведе с Биг Брадър
Снимка: Булфото

За четвърти сезон Биг Брадър ще гледа нас и ние него. Ники Кънчев обаче няма да е водещ на най-успешното риалити предаване, съобщиха от СИА Адвъртайзинг.

Продуцентската компания, която има зад гърба си три издания на Биг Брадър и две на ВИП Бадър, и Нова телевизия са подписали договор за поредното издание на най-успешното риалити, напук на слуховете, че компанията на Слави Трифонов  "Седем осми" ще се заеме с предаването.

Кастингите ще започнат съвсем скоро. Екипът ще обиколи най-големите градове на България, за да намери новите риалити-герои.

Новата къща на Биг Брадър вече се строи, но не в киноцентъра Бояна, както беше досега, а на друго, неизвестно още място.

Вижте още

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ем ще видим как Здравковата Христина ражда в ефир!Честито на пуяците!
11
0
 
0
 
! Отговори
Женя преди 16 години
Никога не съм го гледала това предаване и никога няма да го гледам, защото не понасям тъпотии.Писна ми от такива програми, копирани от запада, защо ние българите трябва да подражаваме на простотиите им?А и тук се въртят едни "вип персони" да умреш от смях!После защо младото поколение не било възпитано? Че кой да го възпитава като медиите непрекъснато бълват *** и простотии!На Слави на шоуто всяка вечер има ученици, но той и колегите му не се свенят да говорят цинизми пред тях! така от тук- там, малко по малко младите усвояват уличния жаргон и не знаят, че има и друг модел на поведение.Не знаят, защото няма кой да им го покаже! Приятно гледане на Биг Брадъра!
10
0
 
0
 
! Отговори
UnderDark преди 16 години
Тъпо - По-Тъпо - Биг Брадър
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ако някой наистина иска да прави интересно предаване трябва да си спомни приказката за бърдака и к......
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
NE BE KASTING SHTE IMA AMA M\u rodninite na zdravko
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Останаха ли прости хорица да го гледат тоя ***?!?Оооххх, *** народ - слаба държава и *** правителство!!!
6
0
 
0
 
! Отговори
Bari преди 16 години
eee super 6te hodq na kastinga :) Nadqvam se ve4e da me vzemat
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Е как така кастинг? Аз мислех, че ще участват пак Здравко, Христина пак-бременна-от-Здравко, дъщеря им и още десетина също толкова суперинтересни личности - по възможност техни роднини.
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
absolutno sam saglasna s tebe....sigyrno tos big brother she e oshte po golqma prostotiq ot dosegashnite....da samo parviq beshe hybav shtoto kakto kaza N2 si4ko beshe neizvestno ama posleee ve4e sapynkite dety stavaha.....i nemislq 4e oshte ima hora koito da go gledat i da im e zabavno prosto horata sa reshili da praqt oshte pari...
3
0
 
0
 
! Отговори
Запознат преди 16 години
Неизвестното според хората от днес.бг място е Равно поле!
2
0
 
0
 
! Отговори
една бургазлийка преди 16 години
ще има ли кой да я гледа още. И що за глупост "най - успешното риалити предаване". Успешен беше само първият сезон, защото беше нещо ново и непознато в Бг . Другото си беше пълна боза.Но това си е мое мнение. Явно има хора , на които това шоу им допада и продуцентите са решили още веднъж да покажат простотията българска
1
0
 
0
 
! Отговори
Р. преди 16 години
Вече ще заспивам спокойно ---бях се разстроила.....А кънчев да отива при Гала пощальон , че ми писнаха